Адрес на магазина

Онлайн гадаене

Гадаене с Ленорман

Бижута

Перли Окултни и езотерични символи Бижута талисмани Полускъпоценни камъни и минерали

Аксесоари

Подаръци за мъже Миниатюри

Фън Шуй символи

Фън шуй принципи и съвети  Ба Гуа огледало и лу пан компас  Фън Шуй за богатство  Фън Шуй за любов  Фън Шуй за късмет  Фън Шуй за дома  Животните по Фън Шуй   Китайски божества  Китайски зодии  

Окултизъм

Ленорман и оракули   Гадаене и ясновидство  Махало за гадаене   Оргонит Руни

Карти Таро

Екстравагантно Таро Мини таро   Любовно - еротично Таро  Приказно Таро  Мистично Таро  Луксозно Таро  Художествено Таро  Класическо Таро История на Таро   Аксесоари за Таро   Значение на картите Таро
и Мадам Ленорман 
Подредби за карти Таро  

Кукли от порцелан

Мини порцеланови кукли Порцеланови кукли

Технологични подаръци

Laptop Skin протектор Чанти, раници, калъфи Забавни подаръци

Бърз контакт

+359 2 9815573

+359 88 8246434

Снимка на магазина

Информация

За нас Адрес на магазина Начало

Приятели

Радиестезично махало Портал за езотерика Онлайн гадаене Семеен терапевт Посетете ни във Facebook

Приказно Таро 

Приказно Таро 

Начало » Приказно Таро 

Приказно таро

 Приказно таро  Приказно таро 
Чрез тези карти таро се потапяме в света на приказките като срещаме по пътя си приказни персонажи. Детството изплува от спомените когато разглеждаме тези така познати и любими картини.

Game of Thrones tarot

 Game of Thrones tarot  Game of Thrones tarot 

Таро за гадаене - Divination Tarot de Naipes Comas

 Таро за гадаене - Divination Tarot de Naipes Comas  Таро за гадаене - Divination Tarot de Naipes Comas 

Таро на Принцесите - The Tarot of Princesses

 Таро на Принцесите - The Tarot of Princesses  Таро на Принцесите - The Tarot of Princesses 

Таро на Сладкия Здрач - Tarot of the Sweet Twilight

 Таро на Сладкия Здрач - Tarot of the Sweet Twilight  Таро на Сладкия Здрач - Tarot of the Sweet Twilight 

Eden Tarot - Райско таро

 Eden Tarot - Райско таро  Eden Tarot - Райско таро 

Anne Stokes Gothic Tarot

 Anne Stokes Gothic Tarot  Anne Stokes Gothic Tarot 
Ан Стоукс готически таро. Известна в световен мащаб за невероятно красивата си фентъзи творба, Ан Стоукс се радва на почитатели с тази прекрасна колода Таро. Картите са изпълнени с тъмна фентъзи смесица от дракони, еднорози, черепи, вампири и прилепи. Колодата включва 78 цветни карти и книжка с инструкции (на английски, испански, френски и португалски).

Familiars Tarot by Lisa Parker

 Familiars Tarot by Lisa Parker  Familiars Tarot by Lisa Parker 
Лиза Паркър Фамилиарс е колода на очарованието, мистерията и животинската магия

Anne Stokes Legends Tarot - Легенди таро

 Anne Stokes Legends Tarot - Легенди таро  Anne Stokes Legends Tarot - Легенди таро 
Ан Стоукс Легенди. Известна в световен мащаб за невероятно красивата си фентъзи творба, Anne Stokes се радва на почитателите с тази великолепна таро колода. Роден от обединението на любовта и чувствеността, легенди таро отвори нови врати за светлината, докато танцува с тъмнината. Зашеметяващите изображения предлагат древна и могъща мъдрост, разкриваща съдба и освобождаване от страха в сърцата на всички. Една от най-популярните художници във фентъзи жанра, Ан Стоукс ни показва най-деликатната и емоционална част от духовната област.

Таро на магическата гора - Tarot of the Magical Forest

 Таро на магическата гора - Tarot of the Magical Forest  Таро на магическата гора - Tarot of the Magical Forest 
Представете си пътуване през магически свят, населен от омагьосани животни. С всяка стъпка сърцето ни се пали, а духа ни се рее. Нежните и хармонични изображения са отворен прозорец към магическата гора. Символичната интерпретация на картите съдържа безкрайни изненади. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Dark Grimoire tarot - Тъмно, мръсно Таро

 Dark Grimoire tarot - Тъмно, мръсно Таро  Dark Grimoire tarot - Тъмно, мръсно Таро 
Неизвестното е навсякъде. Ужасът е в нас. Сблъсъка с тъмната ни страна може да ни помогне да открием първоизточника на страховете и съмненията ни. Копаейки на дълбоко в тъмните зони на съзнанието и духа, можем да излезем от тунела, да погледнем към небето и най-накрая да се почувстваме свободни. Тази метафора поставя това Таро в дълбоки измерения. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Руско таро Санкт Петербург - Russian Tarot of St. Petersburg

 Руско таро  Санкт Петербург - Russian Tarot of St. Petersburg  Руско таро Санкт Петербург - Russian Tarot of St. Petersburg 

Panda Tarot

 Panda Tarot  Panda Tarot 

Tarot of the Celtic Fairies

 Tarot of the Celtic Fairies  Tarot of the Celtic Fairies 

Вещерско таро - Witchy Tarot

 Вещерско таро - Witchy Tarot  Вещерско таро - Witchy Tarot 
Laura Tuan
Artwork by Antonella Platano.
78 cards - 66x120 mm.
Вещиците са свързани за винаги с нашата съдба посредством символи, жестове и традиции.

Таро на русалките - Tarot of the Mermaids

 Таро на русалките - Tarot of the Mermaids  Таро на русалките - Tarot of the Mermaids 
Дълбините на океана са дома на русалките. Точно тези мистични създания са послужили за вдъхновение на това загадъчно Таро. Така като русалките са съблазнявали моряците и тези карти са неустоими. Носейки в себе си символиката на таро, те са поднодящи за всеки който иска да се гмурне на дълбоко в океана на душата.Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Приказно таро - Fairy Tarot

 Приказно таро - Fairy Tarot  Приказно таро - Fairy Tarot 
Далечни роднини на гномите, феите са жизнерадостни същества, които обичат да правят пакости от време на време. Освен това, те обичат да помагат на хората и тези карти са прекрасен пример за това. Таро на феите омагьосва, чрез способността си да се изправи срещу проблемите и трудностите в живота. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на гномите - Tarot of the Gnomes

 Таро на гномите - Tarot of the Gnomes  Таро на гномите - Tarot of the Gnomes 
Тези карти на "малки хора" са по душа на малки и големи защото отварят вратите към магическия и чудесен свят на гномите, тези смешни и малки създания, но великани в мъдроста си. 78-те аркана са очарователни и омайни карти, способни да разказват красиви истории, докато забавляват и учат. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на животните-господари - Tarot of the Animal Lords

 Таро на животните-господари - Tarot of the Animal Lords  Таро на животните-господари - Tarot of the Animal Lords 
Глава на животно, тяло на човек. Никога до сега не е имало колода, вдъхновена от животните, която да е толкова лесна за разбиране и същевременно толкова близко до оригиналното Таро.Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на феите - The Fey Tarot

 Таро на феите - The Fey Tarot  Таро на феите - The Fey Tarot 
Тук света на феите е представен чрез ярки цветове, изразяващи щастие и радост с всяка една карта. Чрез внимателно подбиране на използваните символи и гадателска структура на картите, феи таро преминава през митологии и различни култури за да съживи необикновен приказен свят, който очарова и завладява.Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро Духа на цветята - The Spirit of Flowers Tarot

 Таро Духа на цветята - The Spirit of Flowers Tarot  Таро Духа на цветята - The Spirit of Flowers Tarot 
Тези Таро карти носят в себе си духа на англо-саксонската традиция "децата духове". очарователните илюстрации комбинират в себе си значението на всяко цвете с това на всеки аркан от класическата иконография на таро.Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Пиратско таро - Tarot of the Pirates

 Пиратско таро - Tarot of the Pirates  Пиратско таро - Tarot of the Pirates 
Легендите за пиратите предлагат иновативен подход към традиционното Таро. Могат да бъдат открити всички елементи на екзистенциалното приключение на всеки индивид. Животът започва във водата и се развива като морско пътешествие в търсене на скрито съкровище- нашата същност. За достигане на крайната цел е необходимо преодоляването на изпитания, предизвикателства и жертви, но победата е възможна за всеки. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Манга таро - Manga Tarot

 Манга таро - Manga Tarot  Манга таро - Manga Tarot 
Пролет, лято, есен, зима- сезоните са първото измерение на времето и цикъла на природата. Едното е свързано с другото, което от своя страна демонстрира правилото, че всичко се движи, променя и продължава. Това Таро показва вселена от връзки и отношения, вдъхновени от фантазията на епическия ориент. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на елфите - Tarot of the Elves

 Таро на елфите - Tarot of the Elves  Таро на елфите - Tarot of the Elves 
Таро на елфите е това, с което самите елфи биха се консултирали. Тази колода съдържа 22 главни коза, които илюстрират духовното приключение на принц Алберих. Всяка една от боите на малкия аркан избира по една основна история от културата и ценностите на елфите. Включените към колодата инструкции разказват историята и значението на всяка една карта. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на белите котки - Tarot of White Cats

 Таро на белите котки - Tarot of White Cats  Таро на белите котки - Tarot of White Cats 
Това таро има девет живота, точно като котките. Семпло и забавно, малко странно, но въпреки това вярно на традицията на Таро. Прекрасна колода, подходяща както за напреднали така и за начинаещи. Все едно гледате на Таро с котка, бяла, истинска...Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на друидите - Tarot of Druids

 Таро на друидите - Tarot of Druids  Таро на друидите - Tarot of Druids 
Каста на мъдроста и пазители на религията, друидите са били главни представители на келтския народ, които са вярвали в прераждането и силната връзка между природните стихии. Тук тези езически елементи са преплетени със символизма на Таро.Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Фентъзи таро - Universal Fantasy Tarot

 Фентъзи таро - Universal Fantasy Tarot  Фентъзи таро - Universal Fantasy Tarot 
Въображаем пейзаж без граници или завладяни райони, показва свят пълен с магия и сила. Изкуството и нестандартното въображение на автора, които създава цял нов свят със своя раса, култура, история, правила и бъдеще. Прототипите и традиционната иконография на Таро са запазени като фино е добавена фантазия. Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро на магьосниците - The Sorcerers Tarot

 Таро на магьосниците - The Sorcerers Tarot  Таро на магьосниците - The Sorcerers Tarot 
Магията разгръща нашето съществуване и живее чрез всеки един от нас в образа на копнеж или воля, на тайна или мечта. Разглеждайки това Таро, сърцето ни ще закопнее, а използвайки го ще преоткрием един чист и обикновен поглед върху живота ни. Избираме карта, намисляме си желание и точно както в приказка... Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.

Таро Tuffo nel mistero

 Таро Tuffo nel mistero  Таро Tuffo nel mistero 

Горски фолклор Таро - Forest Folklore Tarot by US Games

 Горски фолклор Таро - Forest  Folklore Tarot by US Games  Горски фолклор Таро - Forest Folklore Tarot by US Games 

Властелинът на пръстените Таро - Lord of the Rings Tarot

 Властелинът на пръстените Таро - Lord of the Rings Tarot  Властелинът на пръстените Таро - Lord of the Rings Tarot 
Това таро обединява две традиции. Духовната традиция на таро със света на фолклор и фантазия съживени от Толкин в едноименното му произведение.

Фантасмагория Таро - Phantasmagoric Tarot

 Фантасмагория Таро - Phantasmagoric Tarot  Фантасмагория Таро - Phantasmagoric Tarot 

Sacred Rose Tarot

 Sacred Rose Tarot  Sacred Rose Tarot 

Таро Лунна Градина - Tarot of a Moon Garden

 Таро Лунна Градина - Tarot of a Moon Garden  Таро Лунна Градина - Tarot of a Moon Garden 

Таро на Северната Сенки - Tarot of Northern Shadows

 Таро на Северната Сенки - Tarot of Northern Shadows  Таро на Северната Сенки - Tarot of Northern Shadows 

Таро на Хората Котки - Tarot of Cat People

 Таро на Хората Котки - Tarot of Cat People  Таро на Хората Котки - Tarot of Cat People 

Таро Еднорог - Unicorn Tarot

 Таро Еднорог - Unicorn Tarot  Таро Еднорог - Unicorn Tarot 

Ванеса Таро - Vanessa Tarot

 Ванеса Таро - Vanessa Tarot  Ванеса Таро - Vanessa Tarot 

Магическо Манга Таро - Magic Manga Tarot

 Магическо Манга Таро - Magic Manga Tarot  Магическо Манга Таро - Magic Manga Tarot 

Вещерско Таро - Witches Tarot

 Вещерско Таро - Witches Tarot  Вещерско Таро - Witches Tarot 

Таро на Вампирите на безкрайната нощ - The Vampires Tarot of The Eternal Night -

 Таро на Вампирите на безкрайната нощ - The Vampires Tarot of The Eternal Night -  Таро на Вампирите на безкрайната нощ - The Vampires Tarot of The Eternal Night - 
Начало | Контакт с нас | За нас  
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават от показаните