Адрес на магазина

Онлайн гадаене

Гадаене с Ленорман

Бижута

Перли Окултни и езотерични символи Полускъпоценни камъни и минерали Бижута талисмани

Аксесоари

Миниатюри Подаръци за мъже

Фън Шуй символи

Фън шуй принципи и съвети  Фън Шуй за богатство  Фън Шуй за любов  Фън Шуй за късмет  Фън Шуй за дома 

Окултизъм

Ленорман и оракули   Махало за гадаене   Гадаене и ясновидство  Руни Оргонит

Карти Таро

Луксозно Таро  Мини таро   Разнообразни видове Таро  Класическо Таро Подредби за карти Таро   Значение на картите Таро
и Мадам Ленорман 
Как се гадае с Таро Аксесоари за Таро   История на Таро  

Кукли от порцелан

Винтидж порцеланови кукли

Технологични подаръци

Laptop Skin протектор Чанти, раници, калъфи Забавни подаръци

Информация

+359 2 9815573 +359 88 8246434 За нас

Приятели

Радиестезично махало Портал за езотерика Онлайн гадаене Семеен терапевт Посетете ни във Facebook

Значение на картите Таро
и Мадам Ленорман 

Начало » Значение на картите Таро
и Мадам Ленорман 

Значения на картите ТАРО

 Значения на картите ТАРО
 Значения на картите ТАРО 
Дадените значения са само ориентир за хора решили да се занимават с ТАРО. Важно е да се знае, че значението на Таро картите до голяма степен зависи от обиколните карти, както и от конкретната причина за, която си гледате. Никога картата не може да бъде еднозначна, тя обикновено е свързана или е следствие на тази преди или след нея. Когато при раздаване се падне обърната карта то значението обикновено е обратно на това, когато е изправена. ДОВЕРЯВАЙТЕ СЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ- това е най- верното тълкование на картите. Не се притеснявайте ако вашето лично усещане за картата не съвпада с конкретните и значения. Доверете се на себе си и подсъзнанието Ви няма да Ви подведе. Помнете, че ТАРО картите не могат да Ви навредят по никакъв начин, могат само да Ви разкрият неща, който не искате да си признаете или да Ви предупредят за предстоящи приятни или неприятни събития. Забавлявайте се.

Значение на картите на Мадам Ленорман

 Значение на картите на Мадам Ленорман
 Значение на картите на Мадам Ленорман 
Популярните карти на Мадам Ленорман представляват тесте от 36 карти, с които лесно може да се гадае. Картите имат изображение, което съвпада с името на всяка карта. При този оракул е важно да се обръща внимание на името на картата, а не само на изброените значения т.е. всичко, което може да ви дойде на ум при вида на всяка една карта може да има гадателско значение. Никога не подценявайте интуицията си. Значенията на картите може да видите в подробното описание.

Тълкуване на картите на мадам Ленорман

 Тълкуване на картите на мадам Ленорман
 Тълкуване на картите на мадам Ленорман 
Тълкуване на картите на мадам Ленорман. Превод от английски Еллоа.
1. Конник –ако е на растояние е носител на добро от далеч. Ако е засенчен от облаци между вас и него, тогава носи лоши новини.
2. Детелина – заобиколена от облаци предсказва скръб, печал. Ако е близо до Сигнификатора, тази мъка ще е краткотрайна и ще е за добро за продължителен период. Ако няма облаци носи щастие и благополучие.
3. Кораб – за наследство и финансова операция, сделка, обещава просперитет. Ако корабът е близо до Сигнификатора, ще предприемете дълго пътуване...

Значение на Таро на Ангелите

 Значение на Таро на Ангелите
 Значение на Таро на Ангелите 
Ангелското таро на „Fournier” е съставено от 78 карти и може да бъде използвано освен за гадаене и за медитация. Това таро позволява да се надникне в мистичния свят на ангелите като, чрез интерпретацията на всяка една карта, можем да си помогнем в различни ситуации тук на земята. Чрез тези карти можем да потърсим и получим помощ от всеки един от ангелите в зависимост от проблема, който имаме. Тази колода таро се различава от класическото таро тесте (съставено от 22 големи аркана и 56 малки аркана). При нея интерпретациите на всяка карта са много по-богати и разнообразни. Опознавайки картите, ще се запознаем с различни видове ангели (добри и лоши) архангели, феи, гноми, серафими, всеки един, от които имат конкретно значение.
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават от показаните