Значение на картите Таро и Мадам Ленорман

Начало » Значение на картите Таро и Мадам Ленорман

Комбинации при гадаене с картите на Мадам Ленорман

 Комбинации при гадаене с картите на Мадам Ленорман
 Комбинации при гадаене с картите на Мадам Ленорман 
Какво представляват картите на мадам Ленорман Картите на мадам Ленорман са достъпни за всички тъй като изображенията лесно се разпознават и са познати предмети и животни като Къща, Книга, Куче, Пръстен и т.н., а не езотерични скрити символи. Всяка карта показва конкретно нещо, а не сложна ситуация както често е при таро картите. За разлика от таро картите при картите Ленорман значенията винаги са едни и същи така, че човек усвоил веднъж тълкуването с Ленорман може да използва всяка една колода Ленорман тъй като картинката на Кучето например винаги означава едно и също без значение от стила на рисунъка. Изображенията в Ленорман картите могат да бъдат тълкувани буквално например Къщата да показва дома Ви или картата на Детето да оказва дете и т.н., но също така могат да имат символично значение и да трябва да подберете най – подходящото значение като се основавате на конкретния въпрос, който задавате. По тази причина винаги трябва да имате конкретен въпрос когато гадаете с Ленорман за да може да получите възможно най – точен отговор. На пример картата на Щъркела би означавала раждане ако въпроса е дали ще имате дете като това е логичния отговор, но ако въпросът е колко стабилна е новата ми връзка то значението на картата на Щъркела е безпокойство и сбогуване така, че едва ли може да се интерпретира като стабилност. Картата на Кучето логично означава приятелство и лоялност, но също така може да означава да си на щрек или покорен. Трябва да се отбележи, че има карти, чието значение не отговаря на очакванията ни. На пример картата на Птиците, която спокойно може да се асоциира с щастие всъщност означава безпокойство, клюка, слухове и стресираща информация. Може на пример да смятате картата на Мишлетата за симпатична, но те винаги са негативни. Картата на Планините може да Ви изглежда величествена и това да е любимо място за разходка, но значението и е трудности, препятствия. Някои от значенията на картите на мадам Ленорман се придържат към стандартни асоциации като на пример картата на Детето се асоциира с невинност и картата Сърце с любов. Разбира се може да изпаднете в несъгласие с стандартните значения на картите на мадам Ленорман и да искате да интерпретирате на пример картата на Змията като мъдрост, а не предателство, но в такъв случай е добре да сте натрупали повече опит за да може да прецените кога значение, което обикновено е негативно може да бъде интерпретирано в положителен смисъл. При гадаенето с карти всичко е въпрос на опит за това колкото повече се занимавате толкова по – бързо ще започнете да гадаете с картите.
Запитване

Значения на картите ТАРО

 Значения на картите ТАРО
 Значения на картите ТАРО 
Дадените значения са само ориентир за хора решили да се занимават с ТАРО. Важно е да се знае, че значението на Таро картите до голяма степен зависи от обиколните карти, както и от конкретната причина за, която си гледате. Никога картата не може да бъде еднозначна, тя обикновено е свързана или е следствие на тази преди или след нея. Когато при раздаване се падне обърната карта то значението обикновено е обратно на това, когато е изправена. ДОВЕРЯВАЙТЕ СЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ- това е най- верното тълкование на картите. Не се притеснявайте ако вашето лично усещане за картата не съвпада с конкретните и значения. Доверете се на себе си и подсъзнанието Ви няма да Ви подведе. Помнете, че ТАРО картите не могат да Ви навредят по никакъв начин, могат само да Ви разкрият неща, който не искате да си признаете или да Ви предупредят за предстоящи приятни или неприятни събития. Забавлявайте се.
Запитване

Значение на картите на Мадам Ленорман

 Значение на картите на Мадам Ленорман
 Значение на картите на Мадам Ленорман 
Популярните карти на Мадам Ленорман представляват тесте от 36 карти, с които лесно може да се гадае. Картите имат изображение, което съвпада с името на всяка карта.
Запитване

Тълкуване на картите на мадам Ленорман

 Тълкуване на картите на мадам Ленорман
 Тълкуване на картите на мадам Ленорман 
Тълкуване на картите на мадам Ленорман. Превод от английски Еллоа. 1. Конник –ако е на растояние е носител на добро от далеч. Ако е засенчен от облаци между вас и него, тогава носи лоши новини. 2. Детелина – заобиколена от облаци предсказва скръб, печал. Ако е близо до Сигнификатора, тази мъка ще е краткотрайна и ще е за добро за продължителен период. Ако няма облаци носи щастие и благополучие. 3. Кораб – за наследство и финансова операция, сделка, обещава просперитет. Ако корабът е близо до Сигнификатора, ще предприемете дълго пътуване. 4. Къща – ако е близо до вас, покозва добър късмет във всичко, което правите. В центърът тази карта е предупреждение да се пазите от тези около вас. 5. Дърво – далеч от вас, говори за добро здраве, сила, дългосрочно щастие и изпълнение на вашите желания. 6. Облаци – ако светлата им страна е към вас, означава щастие, но ако е тъмната страна е лош (злокобен) омен. 7. Змия – в зависимост от това , колко е близо или далече от Сигнификатора показва предателство, измяна или загуба, или лицемерие.
Запитване

Значение на Таро на Ангелите

 Значение на Таро на Ангелите
 Значение на Таро на Ангелите 
Ангелското таро на „Fournier” е съставено от 78 карти и може да бъде използвано освен за гадаене и за медитация. Това таро позволява да се надникне в мистичния свят на ангелите като, чрез интерпретацията на всяка една карта, можем да си помогнем в различни ситуации тук на земята. Чрез тези карти можем да потърсим и получим помощ от всеки един от ангелите в зависимост от проблема, който имаме. Тази колода таро се различава от класическото таро тесте (съставено от 22 големи аркана и 56 малки аркана). При нея интерпретациите на всяка карта са много по-богати и разнообразни. Опознавайки картите, ще се запознаем с различни видове ангели (добри и лоши) архангели, феи, гноми, серафими, всеки един, от които имат конкретно значение.

Запитване

Значения на картите таро за любов

 Значения на картите таро за любов
 Значения на картите таро за любов 
Значения на големия аркан на таро при гадаене за любов. 0. ГЛУПАК: Нов етап във връзката. Възможна бременност. 1. МАГЬОСНИКЪТ: Неискреност в отношенията, манипулация. 2. ПАПЕСАТА: Интуицията ще ти подскаже отговора. 3. ИМПЕРАТРИЦАТА: Съпруга, любовница. 4. ИМПЕРАТОРЪТ: Съпруг, любовник. 5. ПАПАТА: Духовен приятел, предложение за женитба. 6. ЛЮБОВНИЦИТЕ : Любов, отдаване, интимност. 7. КОЛЕСНИЦАТА: Целенасоченост, устременост, постигане на набелязаната цел.
Запитване

Тълкуване на таро

 Тълкуване на таро
 Тълкуване на таро  
Голям Аркан I - МАГЬОСНИКЪТ - „ Никой не може да носи маска.“ Картата на магьосника съответства на воля, талант, творчески способности и сила. Сръчност, дипломатичност, реализиране на проекти; страстна, пламенна любов; склонност към окултни науки; вродени свръхестествени сили; Смела жена с организаторски умения.
II - ПАПЕСАТА - „Никой смъртен не може да се доближи до боговете“. При папесата силата на съмнението оказва интуиция, мъдрост, знание и зрялост. Майка, приятел, лек за душата (психиатър, психолог) професионалист, директор. Благотворителна организация, голяма фирма, завод. Основоположник на семейство. По – възрастен, влиятелен и харизматичен човек.
III -ИМПЕРАТРИЦАТА - „ Никой не може да знае всичко“. Духът на интуицията властва над императрицата :прогрес, еволюция и иновация. Майката на семейството, заядлива и грижлива, със силни творчески способности в работата, способна да промени ежедневието. Изключително чувствителен мъж с изключително изискан вкус и ярко изразена артистична дарба.
Запитване
Начало | Контакт с нас | © Дария 2001 ЕООД