Адрес на магазина

Онлайн гадаене

Гадаене с Ленорман

Бижута

Перли Окултни и езотерични символи Бижута талисмани Полускъпоценни камъни и минерали

Аксесоари

Подаръци за мъже Миниатюри

Фън Шуй символи

Фън шуй принципи и съвети  Ба Гуа огледало и лу пан компас  Фън Шуй за богатство  Фън Шуй за любов  Фън Шуй за късмет  Фън Шуй за дома  Животните по Фън Шуй   Китайски божества  Китайски зодии  

Окултизъм

Ленорман и оракули   Гадаене и ясновидство  Махало за гадаене   Оргонит Руни

Карти Таро

Екстравагантно Таро Мини таро   Любовно - еротично Таро  Приказно Таро  Мистично Таро  Луксозно Таро  Художествено Таро  Класическо Таро История на Таро   Аксесоари за Таро   Значение на картите Таро
и Мадам Ленорман 
Подредби за карти Таро  

Кукли от порцелан

Мини порцеланови кукли Порцеланови кукли

Технологични подаръци

Laptop Skin протектор Чанти, раници, калъфи Забавни подаръци

Бърз контакт

+359 2 9815573

+359 88 8246434

Снимка на магазина

Информация

За нас Адрес на магазина Начало

Приятели

Радиестезично махало Портал за езотерика Онлайн гадаене Семеен терапевт Посетете ни във Facebook

Животните по Фън Шуй  

Начало » Животните по Фън Шуй  

Кучета Фу по Фън Шуй

 Кучета Фу по Фън Шуй  Кучета Фу по Фън Шуй 
През годините на китайския император в забранения град в Пекин Кучета Фу се намират пред императорския дворец, за да защитят императора от всякакви вреди или нежелани зли намерения от враговете му.
Кучетата Фу символизират голяма сила и голяма смелост. Тяхната роля е да защитават и да пазят вас и вашето семейство от злото. Добре е да се поставят пред входната врата заедно с двойка храмови лъвове за защита срещу нематериални зли сили.
Символизма на кучетата Фу и приложението им във Фън Шуй. Кучетата Фу във Фън Шуй, обикновено са чифт (мъжко и женско), са митични животни и пазители на небесната порта. Те имат страшни лица и мускулести тела и се смята, че са защитници, които отблъскват злото влияния и духове. От древни времена пазителите Кучета Фу са били поставяни пред всички дворци и храмове. Понякога те могат да се видят като охрана на гробници. Тяхната задача е да изследват ума и намеренията на влизащия гост. Смята се, че хората с добри мисли могат да преминат безпрепятствено покрай кучетата Фу, до като виждат лошите хора и им отказват да влязат. Кучетата Фу също така подхранват енергията Чи, която влиза в дома или в търговските помещения и по този начин носи щастие.

Пи Яо (Пи Ю) по Фън Шуй

 Пи Яо (Пи Ю) по Фън Шуй  Пи Яо (Пи Ю) по Фън Шуй 
Пи Яо е много популярен символ във Фън Шуй. Пи Яо е деветия син на небесния дракон и в зависимост от това къде живее има различни имена. Когато живее в небесата се нарича Пи Яо, Пи Хю е когато е на земята и Пи Кан когато е в моретата. Пи Яо е небесен защитник, който има рог, глава на лъв и куче, малки крилца и опашка. Те са пазител на богатство и характерно за тях е, че поглъщат без да изхвърлят нищо защото нямат анус.

Пи Яо (Пи Ю) по Фън Шуй

 Пи Яо (Пи Ю) по Фън Шуй  Пи Яо (Пи Ю) по Фън Шуй 
Пи Яо е много популярен символ във Фън Шуй. Пи Яо е деветия син на небесния дракон и в зависимост от това къде живее има различни имена. Когато живее в небесата се нарича Пи Яо, Пи Хю е когато е на земята и Пи Кан когато е в моретата. Пи Яо е небесен защитник, който има рог, глава на лъв и куче, малки крилца и опашка. Те са пазител на богатство и характерно за тях е, че поглъщат без да изхвърлят нищо защото нямат анус. Особено подходящи са за запазване на богатството. Характерно за Пи Яо е, че е лоялен към собственика си.

Дракон по Фън Шуй

 Дракон по Фън Шуй  Дракон по Фън Шуй 
Според Фън Шуй драконът е символ на могъщество, мъдрост, величие, безсмъртие и доброта. Изображението на дракон пази дома и изгонва от него злите духове и недоброжелатели. Вътре в помещението драконът се разполага така, че в никакъв случай да не се намира по-високо от главата ви, иначе ще започне да доминира и да потиска вашата воля. Дракон с вълшебната перла на мъдростта олицетворява мъжката сила и влиянието на природните сили - това е символ на "стопанина", божествения покровител на императорите.

Дракон с перла по Фън Шуй

 Дракон с перла по Фън Шуй  Дракон с перла по Фън Шуй 
Според Фън Шуй дракон с вълшебната перла на мъдростта олицетворява мъжката сила и влиянието на природните сили - това е символ на "стопанина", божествения покровител на императорите.

Лъвове по Фън Шуй

 Лъвове по Фън Шуй  Лъвове по Фън Шуй 
Според Фън Шуй лъвът олицетворява с целия си вид сила и власт. Лъвът е царят на животните и преди всичко символизира царствено достойнство, сила, върховна власт. Като посланици на боговете, лъвовете се борят с демоните, обитаващи човешката душа - лъжата, завистта и алчността. Лъвът олицетворява непобедимост, но заедно с това той е хитър и лукав. Символ е на Слънцето и огъня. Алхимичен знак на златото. Открай време лъвовете символизират стремителен финансов успех и разкошен, безгрижен живот, надеждна дружба и могъщ ум.

Кон по Фън Шуй

 Кон по Фън Шуй  Кон по Фън Шуй 
Според Фън Шуй конят е символ на свобода и неукротима воля. Той съчетава в себе си качествата на няколко животни - храбростта на лъва, зрението на орела, силата на вола, бързината на елена и ловкостта на лисицата. Символ е на безстрашие, военна доблест и слава. Символизира скорост и издръжливост, а така също радостта от живота, оптимизъм и добра слава. Конят носи със себе си вятъра на промяната и благоприятни промени в живота. Закрепете към гърба му или към копитото монета и тогава конят ще ви донесе заедно със славата и пари.

Три дракона с перла по Фън Шуй

 Три дракона с перла  по Фън Шуй  Три дракона с перла по Фън Шуй 

Тройка риби с перла според Фън Шуй

 Тройка риби с перла според Фън Шуй  Тройка риби с перла според Фън Шуй 
Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман във Фън Шуй - те символизират успех във финансовата сфера. Рибата е символ на философията и мълчанието, но и символ на изпълнението на желанията, носещ изобилие и късмет, символ на справедливостта и получаването по заслуги. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех в работата и учението. Шаранът сред рибите е символ на издръжливост и упоритост.

Жираф кутийка по Фън Шуй

 Жираф кутийка по Фън Шуй  Жираф кутийка по Фън Шуй 
Според Фън Шуй символ на мъжка полова мощ, жирафът е подходящ подарък за мъже със самочувствие и висок социален статус.

Пуйка кутийка според Фън Шуй

 Пуйка кутийка според Фън Шуй  Пуйка кутийка според Фън Шуй 

Петел кутийка по Фън Шуй

 Петел кутийка по Фън Шуй  Петел кутийка по Фън Шуй 

Слон кутийка по Фън Шуй

 Слон кутийка по Фън Шуй  Слон кутийка по Фън Шуй 
Слонът във Фън Шуй е символ на защита, късмет, мъдрост и плодовитост. Смята се за добър Фън Шуй поставянето на слон в дома или офиса.

Костенурка кутийка по Фън Шуй

 Костенурка кутийка по Фън Шуй  Костенурка кутийка по Фън Шуй 

Дракон кутийка по Фън Шуй

 Дракон кутийка по Фън Шуй  Дракон кутийка по Фън Шуй 

Дракон кутийка малък по Фън Шуй

 Дракон кутийка малък по Фън Шуй  Дракон кутийка малък по Фън Шуй 

Вол кутийка по Фън Шуй

 Вол кутийка по Фън Шуй  Вол кутийка по Фън Шуй 

Кокошка със златни яйца кутийка по Фън Шуй

 Кокошка със златни яйца кутийка по Фън Шуй  Кокошка със златни яйца кутийка по Фън Шуй 

феникс поставка за визитки и химикалка

 феникс поставка за визитки и химикалка  феникс поставка за визитки и химикалка 

Голяма костенурка кутийка по Фън Шуй

 Голяма костенурка кутийка по Фън Шуй  Голяма костенурка кутийка по Фън Шуй 

Жаби кутийка по Фън Шуй

 Жаби кутийка по Фън Шуй  Жаби кутийка по Фън Шуй 

Стъклена патица по Фън Шуй

 Стъклена патица по Фън Шуй  Стъклена патица по Фън Шуй 

вол от стъкло -1

 вол от стъкло -1  вол от стъкло -1 

вол от стъкло 2

 вол от стъкло 2  вол от стъкло 2 

вол от стъкло 3

 вол от стъкло 3  вол от стъкло 3 

слон от полу скъпоценен камък

 слон от полу скъпоценен камък  слон от полу скъпоценен камък 

Метален Феникс за късмет и успех във Фън Шуй

 Метален Феникс за късмет и успех във Фън Шуй  Метален Феникс за късмет и успех във Фън Шуй 
Подобно на Дракона, Феникс е едно от четирите небесни същества във Фън Шуй. Когато поставите феникс върху себе си, той отнема енергия Ян. Това великолепно небесно същество Ви носи щастие и много късмет. Ако в миналото сте имали лош късмет, поставете този феникс в южния сектор на хола си и го закачете нагоре, така че да може да стои грациозно. Феникса е известен също като кралят на всички крилати същества и той идва с 5 човешки добродетели, отговорност, хуманност, надеждност, състрадание и правилно поведение.
Начало | Контакт с нас | За нас  
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават от показаните