Адрес на магазина

Онлайн гадаене

Гадаене с Ленорман

Бижута

Перли Окултни и езотерични символи Бижута талисмани Полускъпоценни камъни и минерали

Аксесоари

Подаръци за мъже Миниатюри

Фън Шуй символи

Фън шуй принципи и съвети  Ба Гуа огледало и лу пан компас  Фън Шуй за богатство  Фън Шуй за любов  Фън Шуй за късмет  Фън Шуй за дома  Животните по Фън Шуй   Китайски божества  Китайски зодии  

Окултизъм

Ленорман и оракули   Гадаене и ясновидство  Махало за гадаене   Оргонит Руни

Карти Таро

Екстравагантно Таро Мини таро   Любовно - еротично Таро  Приказно Таро  Мистично Таро  Луксозно Таро  Художествено Таро  Класическо Таро История на Таро   Аксесоари за Таро   Значение на картите Таро
и Мадам Ленорман 
Подредби за карти Таро  

Кукли от порцелан

Мини порцеланови кукли Порцеланови кукли

Технологични подаръци

Laptop Skin протектор Чанти, раници, калъфи Забавни подаръци

Бърз контакт

+359 2 9815573

+359 88 8246434

Снимка на магазина

Информация

За нас Адрес на магазина Начало

Приятели

Радиестезично махало Портал за езотерика Онлайн гадаене Семеен терапевт Посетете ни във Facebook

Китайски зодии  

Начало » Китайски зодии  

Зодийте и Фън Шуй  Вол - символ на идържливост.

 Зодийте и Фън Шуй  Вол - символ на идържливост. Зодийте и Фън Шуй  Вол - символ на идържливост. 
Вол: Качеството на вола е издръжливостта. Вола е силен и търпелив. Непретенциозен и решителен. Той е доста инатлив и дори може да е предубеден. Той би работил усърдно и на него може да се разчита. Не е хазартен тип.

Зодийте и Фън Шуй  Плъхът е символ на водачество.

 Зодийте и Фън Шуй  Плъхът е символ на водачество. Зодийте и Фън Шуй  Плъхът е символ на водачество. 
Плъх: Качеството на плъха е водачеството. Плъхът може да бъде прям и амбициозен. Дълбоко свързан със семейството, той е потаен, но и любопитен за другите. Той притежава чар и проницателност. Плъховете могат да са много успешни ако осъзнаят и контролират своята склонност към нетолерантност и безпощадност.

Зодийте и Фън Шуй  Тигър - символ на идеализма.

 Зодийте и Фън Шуй  Тигър - символ на идеализма. Зодийте и Фън Шуй  Тигър - символ на идеализма. 
Тигър: Тигърът е идеалист. Пищен, страстен, силен и егоистичен, динамичния тигър обикновено е в центъра на действие. Обича да прави сензации и да получава цялото внимание. Мил и грижовен към животните и децата той е много усърден във всичко, романтичен и приключенски настроен. Тигъра е добър приятел и неумолим към враговете.

Зодийте и Фън Шуй  Заек - символизира любов и красота.

 Зодийте и Фън Шуй  Заек - символизира любов и красота. Зодийте и Фън Шуй  Заек - символизира любов и красота. 
Заек: Основни качества на заека са любов и красота. Заека е дипломатичен и спокоен. Артистичен, чувствителен, мени си настроенията, грациозен, добронамерен и представителен. Заека е популярен, но често има нужда от време насаме за да се възстанови. Късметлия в бизнеса и кариерата заради добрите си умения да преговаря. Заека може да крие лукавство зад ведър външен вид.

Зодийте и Фън Шуй  Дракон - символ на лидерство.

 Зодийте и Фън Шуй  Дракон - символ на лидерство. Зодийте и Фън Шуй  Дракон - символ на лидерство. 
Дракон: Дракона е единственото мистично животно в зодиака и притежава качествата на лидер. Могъщ, умен, жизнен, дракона е благосклонен и уверен. Драконите са честни, лоялни и етични. Те дават всичко от себе си в действията, амбициите и поемането на рискове. Драконът е добър приятел.

Зодийте и Фън Шуй  Змия - символизира материални богатства и духовна чистота.

 Зодийте и Фън Шуй  Змия - символизира материални богатства и духовна чистота. Зодийте и Фън Шуй  Змия - символизира материални богатства и духовна чистота.  
Змия: Змията е парадоксална, дълбоко материална и същевременно философски настроена. Страстна, но въпреки това търсач на духовно и езотерично знание. Змията може да излъчва спокойствие докато отвътре да кипи от амбиции и собственически настроен. Змията е артистична и умна, обикновено с безпогрешен вкус, но трябва да се бори вътрешния си стремеж да притежава и урежда сметките си. Змията е безмилостна и безкрайно търпелива при преследване на целите си.

Зодийте и Фън Шуй  Кон - символизира гордост и независимост.

 Зодийте и Фън Шуй  Кон - символизира гордост и независимост. Зодийте и Фън Шуй  Кон - символизира гордост и независимост. 
Кон: Конят е горд и независим, високо интелигентен и лесно се отегчава. Последователен той иска винаги да е в движение, непрекъснато да открива нови неща. Роден водач, но въпреки това не му се иска непременно да бъде обвързван с отговорности или подробности. Безкрайна енергия, жизнерадостен компаньон, не твърде материален и не обича да си губи времето.

Зодийте и Фън Шуй  Коза (овен) - символ на нежност и състрадание.

 Зодийте и Фън Шуй  Коза (овен) - символ на нежност и състрадание. Зодийте и Фън Шуй  Коза (овен) - символ на нежност и състрадание. 
Овен: Овена е най – нежния и състрадателен знак. Искрен, мил и приятелски настроен, малко срамежлив, овена е добър слушател, но може да мени настроения и да е емоционален. Овенът може да бъде много успешен, но трябва да прави всичко по своя начин. Той е късметлия защото е милосърден, артистичен, естет и любител на красивото.

Зодийте и Фън Шуй  Маймуна - символизира остър ум.

 Зодийте и Фън Шуй  Маймуна - символизира остър ум. Зодийте и Фън Шуй  Маймуна - символизира остър ум. 
Маймуна: Маймуната е умна, всестранно развита, с бърз ум и определено егоистична в способностите си. Състезателна и уверена, но не уважава достатъчно другите. Понякога все едно другите не съществуват защото маймуната е вглъбена в лъскавата си играчка или моментна работа.

Зодийте и Фън Шуй  Петел - символ на ефективност и консервативност.

 Зодийте и Фън Шуй  Петел - символ на ефективност и консервативност. Зодийте и Фън Шуй  Петел - символ на ефективност и консервативност. 
Петел: Петелът изглежда бърз и безстрашен, но по натура той е организиран, ефективен и прилежен и всъщност много консервативен. Неговото перчене прикрива вътрешни страхове и несигурност. Справя се с парите, успешен и винаги готов да привлече внимание. Петелът трудно създава връзка защото е критичен и няма да се поколебае да каже каквото мисли.

Зодийте и Фън Шуй  Куче - символизира справедливост.

 Зодийте и Фън Шуй  Куче - символизира справедливост. Зодийте и Фън Шуй  Куче - символизира справедливост. 
Куче: Приятелски и социално настроено кучето е водено от чувството за справедливост. Прямо и непретенциозно, лоялно и нематериално то е подходящо за добър партньор, приятел или компаньон. Ако човек търси обективност, кучето е идеално за това. Кучето обича личното си пространство и уважава чуждото. То е способно да оценява хората както и техните мотиви така, че би било грешка някой да се опита да го измами.

Зодийте и Фън Шуй  Прасе - символизира земните наслади.

 Зодийте и Фън Шуй  Прасе - символизира земните наслади. Зодийте и Фън Шуй  Прасе - символизира земните наслади. 
Прасе: Милото прасе е силно и галантно. Здраво стъпило на земята , но понякога силно привлечено от насладите,но въпреки това когато става дума за работа то може да е изключително фокусирано и силно издръжливо. При приемането на другите прасето може да стигне до наивност, но макар от време на време да може да бъде измамено рядко става цинично и песимистично. Прасето е социално, любящо и не търси известност.

Зодийте и Фън Шуй  китайска зодия от тигрово око

 Зодийте и Фън Шуй  китайска зодия от тигрово око Зодийте и Фън Шуй  китайска зодия от тигрово око 
Китайския лунен календар е един от старите известни записи. Той датира от 2637г. преди Христа, когато император Хуанг Ти въвежда първия цикъл на зодиака през 61- та година на своето царуване. Зодиака се състои от 12 знака по един за всяка лунарна година. Пълния цикъл отнема 60 години понеже съдържа също и 5 – те елемента. За пълният 60 годишен цикъл е необходимо всяко зодиакално животно за се свърже с всеки от 5 –те елемента (12 Х 5=60). Според легендата 12- те животни са избрани от Буда.

Зодийте и Фън Шуй  китайска зодия от полу скъпоценен камък

 Зодийте и Фън Шуй  китайска зодия от полу скъпоценен камък Зодийте и Фън Шуй  китайска зодия от полу скъпоценен камък 
Китайския лунен календар е един от старите известни записи. Той датира от 2637г. преди Христа, когато император Хуанг Ти въвежда първия цикъл на зодиака през 61- та година на своето царуване. Зодиака се състои от 12 знака по един за всяка лунарна година. Пълния цикъл отнема 60 години понеже съдържа също и 5 – те елемента. За пълният 60 годишен цикъл е необходимо всяко зодиакално животно за се свърже с всеки от 5 –те елемента (12 Х 5=60). Според легендата 12- те животни са избрани от Буда.
Начало | Контакт с нас | За нас  
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават от показаните